Vårt onlineapotek strävar efter att erbjuda högkvalitativa läkemedel och en positiv köpupplevelse för våra kunder. Vi förstår att det kan finnas situationer där en återbetalning eller retur kan vara nödvändig. Nedan följer vår återbetalnings- och returpolicy för att ge dig tydlig information om hur vi hanterar sådana situationer.

Återbetalningspolicy

1.1 Felaktig eller skadad produkt
Om du mottar en felaktig eller skadad produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 7 dagar efter mottagandet. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och erbjuda en återbetalning eller ersättning. Vi kan be dig att skicka tillbaka den felaktiga eller skadade produkten för att kunna behandla återbetalningen.

1.2 Avbruten beställning
Om din beställning av någon anledning avbryts innan den har skickats, kommer vi att återbetala hela beloppet till ditt ursprungliga betalningsmedel. Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med en avbruten beställning.

1.3 Återbetalning vid retur
Om du vill returnera en produkt och begära en återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet. Produkten måste vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick för att vara berättigad till återbetalning. Vi kan be dig att skicka tillbaka produkten till oss innan återbetalningen behandlas. Observera att returfraktkostnader kan tillkomma och inte återbetalas.

Returpolicy

2.1 Retur av oönskade produkter
Om du vill returnera en produkt som du inte längre önskar, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet. Produkten måste vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick för att vara berättigad till retur. Vi kan be dig att skicka tillbaka produkten till oss innan returen behandlas. Observera att returfraktkostnader kan tillkomma och inte återbetalas.

2.2 Retur av felbeställda produkter
Om du har felbeställt en produkt och vill returnera den, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet. Produkten måste vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick för att vara berättigad till retur. Vi kan be dig att skicka tillbaka produkten till oss innan returen behandlas. Observera att returfraktkostnader kan tillkomma och inte återbetalas.

Allmänna villkor

3.1 Återbetalningar och returer behandlas inom 14 dagar efter att vi har mottagit den returnerade produkten.

3.2 Vi förbehåller oss rätten att neka en återbetalning eller retur om produkten inte uppfyller våra villkor för retur.

3.3 Eventuella frakt- eller expeditionsavgifter som har betalats vid köpet återbetalas inte vid retur eller återbetalning.

3.4 Vi ansvarar inte för eventuella förlorade eller skadade produkter under returfrakten. Vi rekommenderar att du använder en pålitlig fraktmetod och försäkrar paketet vid retur.

Vi hoppas att denna återbetalnings- och returpolicy ger dig tydlig vägledning om hur vi hanterar sådana situationer. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi strävar efter att ge dig en positiv och tillfredsställande köpupplevelse.